Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 29 de mayo de 2014

ASSEMBLEA D’AVUI DIJOUS DE LA PAHV / ASAMBLEA DE HOY JUEVES DE LA PAHVA la reunió d'avui, han assistit 50 persones dels quals 3 eren persones que assistien a l'assemblea per primera vegada. Han explicat la seva problemàtica particular i la PAH els assessora sobre els passos que s'han de seguir per demanar la dació en pagament, condonació de deute, quina és la situació de cada un, els passos a seguir, etc. L’assemblea s’ha desenvolupat normalment.

30/05 divendres

           a les 9,30 al local de la PAHV per fer més tard una visita de bona voluntat a una entitat que no dóna cap resposta als afectats de la hipoteca. Son molts mesos d’enganys!

a les 19,30 h. assemblea dels socis de l’Ateneu Júlia Romera. En aquests local és on fem les assemblees, reunions, tallers, etc. de la Pahv.
 

31/05 dissabte 

          a les 12 h. al local Júlia Romera exposició d’adhesius antics fent referència a la lluita ciutadana de fa anys.

01/06  diumenge
           
          a les 11 h. a la Plaça de la Vila. Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam fan una jornada festiva-reivindicativa, demostrar la nostra oposició a la MAT per Sta. Coloma així com també la defensa d’un parc de Can Zam. Portar entrepans i begudes!05/06     dijous 

              a les 19 h. conferència a la Biblioteca de Singuerlin sobre la pobresa a l’estat espanyol

11/06    dimecres 

              a les 19h. conferència a la Biblioteca de Singuerlin sobre la pobresa a Santa Coloma.

Aquesta setmana tenim una dació total amb lloguer social.! 

*****************************************************


            En la reunión de hoy, han asistido 60 personas de los cuales 3 eran personas que asistían a la asamblea por primera vez. Han explicado su problemática particular y la PAH les asesora sobre los pasos a seguir para solicitar la dación en pago, condonación de deuda, cuál es la situación de cada uno, los pasos a seguir, etc. La asamblea se ha desarrollado normalmente.

30/05 viernes 

            a las 9,30 h. en el local de la PAHV para hacer más tarde una visita de buena voluntad a una entidad que no da respuesta a los afectados de la hipoteca. Son muchos meses de engaños!

            a las 19,30 h. asamblea de los socios del Ateneu Júlia Romera. En este local es donde celebramos  las asambleas, reuniones, talleres, etc de la PAHV

31/05 sábado


           a las 12 h. el local Julia Romera exposición de adhesivos antiguos haciendo referencia a la lucha                     ciudadana de hace años.

01/06 domingo 
           a las 11 h. en la Plaça de la Vila. Plataforma para la Defensa de la Serra de Marina y Can Zam hacen una jornada festiva-reivindicativa, demostrar la oposición a la MAT para Sta. Coloma así como la defensa de un parque de Can Zam. Llevar bocadillos y bebidas!

 


05/06 jueves

          a las 19 h. conferencia en la Biblioteca de Singuerlin sobre la pobreza en España.

11/06 miércoles 

          a las 19 h. conferencia en la Biblioteca de Singuerlin sobre la pobreza en Santa Coloma.

Esta semana tenemos una dación total con alquiler social!


No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...