Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 19 de septiembre de 2014

ASSEMBLEA SETMANAL DE LA PAHV-GRAMENET / ASAMBLEA SEMANAL DE LA PAHV-GRAMENETUnes 40 persones i sis casos nous / Unas 40 personas y seis casos nuevos Amb una bona assistència de públic i amb nomès sis casos nous, es va desenvolupar amb normalitat la reunió d’ahir. La presentació de la PAH ha estat a càrrec d’un company i que ha estat molt aplaudit. La problemàtica és la mateixa de sempre: la manca de treball i quasi cap ingrès!
Demà dissabte a les 8,30 h. en el metro de Sta. Coloma (L-1) per anar a la trobada de PAH’s Catalanes que es farà a Terrassa.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Con una buena asistencia de público y con sólo seis casos nuevos, se desarrolló con normalidad la reunión de ayer. La presentación de la PAH ha estado a cargo de un compañero y que ha sido muy aplaudido. . La problemática es la misma de siempre: la falta de trabajo y casi ningún ingreso!
Mañana sábado a las 8,30 h en el metro de Sta. Coloma (L-1) para ir a la reunión de las PAH’s Catalanes a Terrassa. -----------------------------------------------------------------------


Acció realitzada el dia 17, en els jutjats de Santa Coloma, donant el tret de sortida a aquesta campanya per defensar el nostre dret a l'habitatge, sabent que el TJUE ens dóna la raó, i davant els pegats legals del govern del PP. Lliurem documentació de les persones afectades. Volem donar una resposta contundent a aquesta presa de pèl del govern del PP que persisteix en la continuació de la vulneració de drets humans per seguir protegint els seus amics els banquers.


Acción realizada el día 17, en los Juzgados de Santa Coloma, dando el pistoletazo de salida a esta campaña para defender nuestro derecho a la vivienda, sabiendo que el TJUE nos da la razón, y frente a los parches legales del gobierno del PP. Entregamos documentación de las personas afectadas. Queremos dar una respuesta contundente a esta tomadura de pelo del gobierno del PP que persiste en la continuación de la vulneración de DDHH para seguir protegiendo a sus amigos los banqueros.


=========================================================================


A T E N C I Ó!!!


COMUNICAT PLATAFORMA AFECTATS HIPOTECA
 
Ens ha arribat per diferents vies que a la zona de Fondo i la zona de Montigalà, hi ha diverses persones demanant col · laboració monetària per la PAH, vestits amb les nostres samarretes verdes.
 
Des de les PAH STA. COLOMA i BADALONA comunicar que no tenim absolutament res a veure amb aquestes persones, que la PAH NO ESTÀ FENT CAP RECOL·LECTA NI RES PER L'ESTIL.
 
Si veieu a aquestes persones, fer-nos ho saber, ja que possiblement sigui una estafa.
gràcies
 
PAH STA COLOMA I BADALONA
COMUNICADO PLATAFORMA AFECTADOS HIPOTECA

Nos ha llega por diferentes vías que en la zona de Fondo y la zona de Montigalà, hay varias personas pidiendo colaboración monetaria para la PAH, vestidos con nuestras camisetas verdes.

Desde PAH STA. COLOMA y BADALONA comunicar que no tenemos absolutamente nada que ver con estas personas, que la PAH NO ESTÁ HACIENDO NINGUNA RECOLECTA NI NADA POR EL ESTILO.

Si veis a estas personas, hacernoslo saber, ya que posiblemente sea una estafa.

Gracias

PAH STA COLOMA Y BADALONA
 

 

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...