Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 14 de noviembre de 2014

ASSEMBLEA SETMANAL DE LA PAHV-GRAMENET / ASAMBLEA SEMANAL DE LA PAHV-GRAMENET


Amb una bona assistència de públic i amb nomès dos casos nous, s’ha  desenvolupat amb normalitat la reunió d’avui.

Aquesta setmana hem fet dues acciones. La primera a CaixaBank que no volien acceptar la documentació d’una afectada per la hipoteca i l’anar nosaltres si que l’han acceptat la documentació. L’altre acció va ser a CX i no van voler escoltar les nostres demandes. Van tancar les llums i l’oficina i van trucar als mossos d’esquadra. Naturalment van donar les culpes als membres de la pahv d’aquella situació. Tornarem!

Dimecres, dia 19 d’aquest mes, a les 9,15 h. metro L1 Santa Coloma per anar a Barcelona. Acció contra la POBRESA ENERGÈTICA.

Tambè dimecres, dia 19, a les 18,15 h. L1 metro Santa Coloma. Manifestació contra la LLEI MORDASSA a Barcelona. Una de les forces de la PAH és manifestar-nos al carrer. Rebuig a la llei mordassa!!.

Pròxim dimarts, dia 25, a les 19,30 h. reunió de tots els afectats de Bankia al local de la pahv Júlia Romera, Sant Ramón, 51.

Pròxim dimecres, dia 26, a les 19,30 h. reunió de tots els afectats de Credifimo al local de la pahv Júlia Romera, Sant Ramón, 51.

*RECORDATORI: POBREZA ENERGÉTICA, els dilluns i dijous de 19 h. a 20,30 h. local Ateneu Júlia Romera. S’atendrà i assessorarà a les persones que ho necessitin.


 =============================================

Con una buena asistencia de público y con sólo dos casos nuevos, se ha desarrollado con normalidad la reunión de hoy.

Esta semana hemos hecho dos acciones. La primera en CaixaBank que no querían aceptar la documentación de una afectada por la hipoteca y al ir nosotros si que la han aceptado. La otra acción fue en CX y no quisieron escuchar nuestras demandas. Cerraron las luces y la oficina y llamaron a los Mossos d’Esquadra. Naturalmente, dieron las culpas a los miembros de la pahv de aquella situación. Volveremos!

Miércoles, día 19 de este mes, a las 9,15 h. metro L1 Santa Coloma para ir a Barcelona. Acción contra la POBREZA ENERGÉTICA.

También el miércoles, día 19, a las 18,15 h. L1 metro Santa Coloma. Manifestación contra la LEY MORDAZA en Barcelona. Una de las fuerzas de la PAH es manifestarnos en la calle. Rechazo a la ley mordaza !!.

Próximo martes, día 25, a las 19,30 h. reunión de todos los afectados de Bankia en el local de la pahv Julia Romera, San Ramón, 51.

Próximo miércoles, día 26, a las 19,30 h. reunión de todos los afectados de Credifimo el local de la pahv Julia Romera, San Ramón, 51.

* RECORDATORIO: POBREZA ENERGÉTICA, los lunes y jueves de 19h. a 20,30 h. local Ateneo Julia Romera. Atenderá y asesorará a las personas que lo necesiten.Los intereses de la cláusula suelo deben devolverse desde la firma de la hipoteca, clicar per llegir article


No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...