Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 2 de abril de 2015

COMUNICAT DE LES PAHS CATALANES CONTRA EL RACISME I EL FEIXISME

Arrel de les informacions aparegudes als mitjans durant els últims dies, des de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca hem vist amb sorpresa i indignació com dos dels membres de la llista electoral de PxC al Vendrell, Jose Maria Medina i Rosa Garcia, afirmaven ser membres del nostre col·lectiu al Baix Penedès. Per la seva banda, La Plataforma d'Afectades per la Hipoteca del Baix Penedès, ha aclarit que no reconeix a Jose Maria Medina i Rosa Garcia com a membres del seu col.lectiu.
Més enllà de la falsedat d'aquestes informacions, des de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca, volem aprofitar per a deixar rotundament clara la nostra postura sobre el racisme, la xenofòbia i qualsevol tipus d'actitud discriminatòria, ja sigui a títol individual o en la forma de projectes polítics com és el cas de PxC.
Cal recordar que PxC no és la primera vegada que utilitza els moments de fractura social per mirar de fer quallar el seu discurs feixista i racista als barris més afectats per la precarietat, les recollides d'aliments només per a "Gent de casa" organitzades pel partit feixista a Manresa o Igualada en són una prova, el rebuig de la ciutadania a aquestes pràctiques també, les dues recollides van ser aturades per la ciutadania, ensenyant el camí, dient alt i clar que als nostres barris no volem racisme ni feixisme.
Fomentant una política d'enfrontament entre aquells que estem patint els pitjors efectes de la crisi, PxC  té com a objectiu dividir artificialment la lluita contra la banca i l'especulació financera entre "nacionals" i "estrangers". L'absurd criminal d'aquesta política és fa cada dia més patent a mesura que es fa més i més evident la naturalesa internacional de l'explotació financera, que no entén d'origens o religions, i contra les conseqüències de la qual lluitem en comú dia rere dia a les nostres assemblees. La força de la PAH rau en la solidaritat, en la unió de totes aquelles persones explotades per un sistema econòmic devorador que té com a únic objectiu exprimir-les primer i expulsar-les després.
Sense l'Ahmed, sense la Yesenia, sense la Fadua, sense el Moses, la nostra lluita no només seria impossible, sinó que no tindria sentit.
És per això que no podem tolerar que en cap cas es relacioni a la Pah amb qualsevol moviment o partit que vagi en contra dels nostres valors, la solidaritat, el suport mutu, les abraçades de tots colors i l'empoderament col.lectiu sense discriminar a cap companya pel seu origen cultural o la seva opció religiosa. Per altra banda, la PAH és apartidista i és inadmisible que s'utilitzi amb qualsevol tpus de fins electorals.
Aquests principis són a la base del nostre moviment i a qualsevol que els incompleixi li direm en tots els idiomes del món que mai més permetrem que el racisme avanci pels nostres barris. Mai més deixarem que el racisme fracturi la nostra solidaritat.

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...