Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

martes, 14 de octubre de 2014

DESNONAMENT A BADALONA / DESAHUCIO EN BADALONA




S'HA SUSPÈS!!!!!

SE HA SUSPENDIDO !!!!!












Citifin Torna a intentar desnonar a BADALONA.


Aquest cop li ha tocat a Shakeel ia la seva família, el juny del 2013, Shakeel no va poder fer front a la seva hipoteca i poca més d'un any després Citifin el vol expulsar del seu habitatge a el ja la seva família. Shakeel viu amb la seva dona i els seus tres fills menors (17, 12 i 8 anys).

 
Us esperem a totes i tots aquest dijous dia 16 d'octubre a C / Calderon de la Barca, 82 Badalona (metro L10- LA SALUT) hora: 11,30 H.

  Aquest desnonament EL ANEM A PARAR !!!!!!






CITIFIN Vuelve a intentar desahuciar en BADALONA.


Esta vez le ha tocado a Shakeel y a su familia, en junio del 2013, Shakeel no pudo hacer frente a su hipoteca y poca mas de un año después CITIFIN lo quiere expulsar de su vivienda a el y a su familia. Shakeel vive allí con su mujer y sus tres hijos menores (17, 12 y 8 años).


Os esperamos a todas y todos este jueves día 16 de octubre en C/Calderon de la Barca, 82 Badalona (metro L10- LA SALUT) HORA: 11,30 H.


Este desahucio LO VAMOS A PARAR!!!!!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------









No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...