Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

domingo, 6 de octubre de 2013

( Video ) Paella i convivència en Can Zam, Organitzat per les PAHH-G i PSMCZ

                          


El nou de juny centenars de persones ens vam reunir a Santa Coloma de Gramenet i un acte reivindicatiu i de convivència. Convocaven dues entitats ciutadanes la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina. I Ca Zam per una demanda històrica "Volem un Parc Verd i Frondoso a la ciutat". I la segona entitat era la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i l'Habitatge a Gramenet que lluita contra els desnonaments i per un habitatge digne per a tothom.

Junts vells i nous colomeces hem menjat paella per a més de 700 persones, hem parlat, hem jugat, rigut, hem fet murals i fins i tot ens hem mullat.

Després de la paella vam fer una assemblea amb moltes intervencions i comptem amb la
companyia de la companya Ada Colau, ens va explicar la trajectòria de la PAHV i com entre tots estem contribuint a la construcció "Un altre món millor és possible".


 Tots junts podem!!!


 ======================


El nueve de junio cientos de personas nos reunimos en Santa Coloma de Gramenet e un acto reivindicativo y de convivencia. Convocaban dos entidades ciudadanas la Plataforma en Defensa de la Sierra de Marina. I Can Zam por una demanda histórica "Queremos un Parque Verde y Frondoso en la ciudad".Y la segunda entidad era la Plataforma de Afectados por la Hipoteca y la Vivienda en Gramenet que lucha contra los desahucios y por una vivienda digna para todos.

Juntos viejos y nuevos colomeces hemos comido paella para más de 700 personas, hemos hablado, hemos jugado, reído, hemos hecho murales e incluso nos hemos mojado.

Después de la paella hicimos una asamblea con muchas intervenciones y contamos con la compañía de la compañera Ada Colau,  nos explicó la trayectoria de la PAHV y como entre todos estamos contribuyendo en la instrucción "Otro mundo mejor es posible".


Todos junto podremos!!!!!No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...