Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 11 de diciembre de 2014

ASSEMBLEA DEL DIA D’AVUI / ASAMBLEA DEL DIA DE HOY


RECORDEU PER DEMÀ / RECORDAR PARA MAÑANA



=====================================================================



ESTER ESTARÀ DEMÀ A LES 9,30 H. A L'INEM PER TRAMITAR DE NOU LA DOCUMENTACIÓ. PER ERROR LI VAN ENVIAR LA CARTA EN UNA DIRECCIÓ DIFERENT.
NECESSITA QUE L'ACOMPANYEM!!!

ESTER ESTARÁ MAÑANA A LAS 9,30 H AL INEM PARA TRAMITAR DE NUEVO LA DOCUMENTACIÓN. POR ERROR LE ENVIARON LA CARTA A UNA DIRECCIÓN DIFERENTE. NECESITA QUE LA ACOMPAÑEMOS.

==================================================================

Es lliuren els 17es Premis Ciutat de Santa Coloma
Felicitats al Centre Excursionista Puigcastellar, i al Mirall, i a José María Ballesteros, i a la Comisió Ciutadana No a la MAT, i a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, i al Col·lectiu Estafa Banca, i al Campus de l’Alimentació de Torribera i als Grallers. Tots ells s’han fet creditors dels 17ns. Premis Ciutat de Santa Coloma “per la seva tasca individual o col·lectiva, per la seva trajectòria o millora de Santa Coloma en qualsevol àmbit”.

Se entregan los Decimoséptimos Premios Ciudad de Santa Coloma.
Felicidades al Centro Excursionista Puigcastellar, y el Espejo, y José María Ballesteros, ya la Comisión Ciudadana No a la MAT, y a la Plataforma de Afectados por la Hipoteca, y el Colectivo Estafa Banca, y el Campus de la Alimentación de Torribera y los Grallers. Todos ellos se han hecho acreedores de los 17ns. Premios Ciudad de Santa Coloma "por su labor individual o colectiva, por su trayectoria o mejora de Santa Coloma en cualquier ámbito".

Menció especial concedida a la nostra PAH / Mención especial concedida a nuestra PAH






És merit de tots / Es mérito de todos!!!


=====================================================================

ACOMPANYAMENT A EMI / ACOMPAÑAMIENTO A EMI


Ahir judici per clàusules abusives. Estem a l’espera de la sentencia.

Ayer juicio por clausulas abusivas. Estamos a la espera de la sentencia







================================================================================================



50 personas i 6 casos nous / 50 persones y 6 casos nous



**) Dissabte dia 13 a les 11 h. reunió pels afectats hipoteca de CX a l’ateneu i que hagin presentat els seus casos fa mesos. Dimarts, dia 16,  a les 10,15 h. al metro de Sta. Coloma L1. A les 11 h. al carrer Casanovas, 2, reunió amb CX.



El día 20, dissabte, a les 19,30 h. celebrem el SOPAR DE NADAL. Compartim els diferents plats de cada país representats en la nostra plataforma i que cuina cadescun.

                           **********************************************************************************

**) Sábado día 13 a las 11 h. reunión con los afectados hipoteca de CX al ateneo y que hayan presentado sus casos hace meses. Martes, día 16, a las 10,15 h. el metro de Sta. Coloma L1. A las 11 h. en la calle Casanovas, 2, reunión con CX.


El día 20, sábado, a las 19,30 h. celebramos la CENA DE NAVIDAD. Compartimos los diferentes platos de cada país representados en nuestra plataforma y que cocina cada uno.
  





No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...