Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 13 de febrero de 2015

ASSEMBLEA D'AHIR DIJOUS A LA PAHV / ASAMBLEA DE AYER JUEVES EN LA PAHV


A la reunió d'avui, han assistit 40 persones dels quals 4 eren persones que assistien a l'assemblea per primera vegada. Han explicat la seva problemàtica particular i la PAH els assessora sobre els passos que s'han de seguir per demanar la dació en pagament, condonació de deute, quina és la situació de cada un, els passos a seguir, etc.

El desnonament del dimarts dia 10, ha estat aturat.

Tenim un altre desnonament pel dia 26 d’aquest mes. L’afectat porta un any vivint en el pis i podria pagar un lloguer. Estem treballant!

El proper dia 20, divendres, reunió dels afectats de Bankia. Es vol saber com està el tema de cada família.


==============================================================


En la reunión de hoy, han asistido 40 personas de los cuales 4 eran personas que asistían a la asamblea por primera vez. Explicaron su problemática particular y la PAH les asesora sobre los pasos a seguir para solicitar la dación en pago, condonación de deuda, cuál es la situación de cada uno, los pasos a seguir, etc.

El desahucio del martes día 10, ha sido parado.
 
Tenemos otro desahucio para el día 26 de este mes. El afectado lleva un año viviendo en el piso y podría pagar un alquiler. Estamos trabajando!

El próximo día 20, viernes, reunión de los afectados de Bankia. Se quiere saber cómo está el tema de cada familia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


A T E N C I Ó   /   A T E N C I Ó NParemos el desahucio martes dia 17 a las 10,30.


Lamentablement!   -  Lamentablemente!===============================================================Un altre suport per la ILP Catalana / Otro soporte para la ILP CatalanaEl sindicalisme combatiu i de classe donem suport a la ILP contra els desnonaments i pobresa energètica


El sindicalismo combativo y de clase damos soporte a la ILP contra los desahucios y pobreza energética.Cliqueu aquí / Pinchar aquí:
http://ilphabitatge.cat/cgt-iac-cobas-i-cos-tambe-donen-suport-a-la-ilp-contra-els-desnonaments-i-pobresa-energetica/
No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...