Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 24 de octubre de 2014

ASSEMBLEA DEL DIA 23 D’OCTUBRE / ASAMBLEA DEL DIA 23 DE OCTUBRE


Amb una bona assistència de públic i amb nomès quatre casos nous, es va desenvolupar amb normalitat la reunió d’ahir. Se'ls va donar complida informació de la documentació que han de presentar els seus bancs per demanar la dació en pagament, demanar la justícia gratuïta, accions en bancs, etc. Hem tingut dos dacions en pagament i lloguer social.


Ajuntament de Sta. Coloma: ha multat als Bancs que disposen de vivendes buides des de fa més de dos anys. També ha contribuït en aquest tema la nostra PAHV!  (Moció, reunions, etc).

Dos estudians de la Bastida han estat a la reunió per veure com es desenvolupa una assemblea de la PAH i fer un treball per l’institut.

Atenció: DIMECRES DIA 29 D’OCTUBRE A LES 9,30 H. metro L1 Sta. Coloma. Si no, a les 10 h. a la Plaza Catalunya.

=========================================


Con una buena asistencia de público y con sólo cuatro casos nuevos, se desarrolló con normalidad la reunión de ayer. Se les dio cumplida información de la documentación que deben presentar sus bancos para pedir la dación en pago, pedir la justicia gratuita, acciones en bancos, etc Hemos tenido dos daciones en pago y 


Ayuntamiento de Sta. Coloma: ha multado a los Bancos que disponen de viviendas vacías desde hace más de dos años. También ha contribuido en este tema nuestra PAHV! (Moción, reuniones, etc)Dos estudiantes de la Bastida han estado en la reunión para ver cómo se desarrolla una asamblea de la PAH y hacer un trabajo para el instituto.

Atención: Miércoles dia 29 de Octubre a las 9,30 h. metro L1 Sta. Coloma. Si no, a las 10 h. Plaça Catalunya.

                    DESALLOTJAMENT POLICIAL

 

DESALLOTJAMENT POLICIAL - Catalunya Caixa (un banc rescatat) suma encara més despesa pública i movilitza 15 furgones del Mossos per protegir-se de dos jubilats malalts. Vergonya!!! La María i el Jorge necessiten un lloguer social i asequible. Els hi va la vida!!!


DESALOJO POLICIAL - CatalunyaCaixa (un banco rescatado) suma aún más gasto público y moviliza 15 furgones de los Mossos para protegerse de dos jubilados enfermos. Vergüenza !!! María y Jorge necesitan un alquiler social y asequible. Los va la vida !!!SORTIDA CULTURAL PER STA. COLOMA / SALIDA CULTURAL POR SANTA COLOMA


  

  

 

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...