Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sábado, 15 de junio de 2013

Amb molts gestos així, Si es pot!! / Con muchos gestos así, Si se puede!!




L'associació de veïns Rio Nord aquest cap de setmana estan de festa, celebren la festa del Barri i en solidaritat amb la PAHV-GRAMENET i La PLATAFORMA EN DEFENSA SERRA MARINA, tots els membres de l'associació,. llueixen les samarretes de la PAHV i en l'escenari de la celebració dels actes, han penjat de manera preferent, l'Pancarta reivindicant Fora desnonaments PAHV-GRAMENET, al parc de Can Zam per al poble i un parc d'Habitatge Socials.

Donem les gràcies a l'ASSOCIACIÓ de RIO NORD per la vostra solidaritat amb tots els afectats per les Hipoteques, i altres reivindicacions, amb molts gestos així, Si es pot!!


PAHV-GRAMENET



================================


La asociación de vecinos Rio Nord este fin de semana están de fiesta, celebran la fiesta del Barrio y en solidaridad con la PAHV-GRAMENET y La PLATAFORMA EN DEFENSA DE SERRA MARINA,  todos los miembros de la asociación,. lucen las camisetas de la PAHV y en el escenario de la celebración de los actos, han colgado de modo preferente, la Pancarta reivindicando Fuera desahucios  PAHV-GRAMENET, el parque de Can Zam para el pueblo y un parque de Vivienda Sociales.

Damos las gracias a la ASOCIACIÓN de RIO NORD por vuestra solidaridad con todos los afectados por las Hipotecas, y demás reivindicaciones por vuestro gesto, con muchos gestos así, Si se puede!!


PAHV-GRAMENET


2 comentarios:

Rosa María dijo...

Un aplaudiment immens pels socis de
l´AA.VV."Riu Nord"i per tots els participants a la FESTA. Companyes i companys o millor,els vostres gestes ens han arribat al meu profund del cor..."No son les moltes paraules les que transformen la Societat, sinò els actes que parlen de germanor, solidaritat,comprensió, recolzament i AMISTAD. "Amb gestos així, SI es pot!
Amb joia i agraïment.Rosa MªPavh-G.

Rosa María dijo...

Un gran aplaudiment a l´AA.VV.de Riu Nord i a totes les participants a la Festa. Els vostres gestos han arribat al més profund dels nostres cors."No son les moltes PARAULES el que transforma la Societat, sinò els ACTES,carregats de tendresa, solidaritat,recolzament i AMISTAD. Seguirem plegades, en XARXA,SEMPRE ENDAVANT, per la Justicia,la Pau, el cuidado de la Terra.Agraïda.Rosa Mª-Pahv-Graman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...