Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 27 de marzo de 2015

ENTREGA DE SIGNATURES PER LA ILP CATALANA / ENTREGA DE FIRMAS PARA LA ILP CATALANA














Un matí carregat d'emocions. Primer a l'IDESCAT lliurarant 70 mil signatures per a la ILP Habitatge! Ara el govern no té excusa, hem superat el mínim per presentar-la al parlament i només és el principi de l'allau.

Després hem donat suport a 500x20 El Lloguer Públic i Assequible per aturar els desnonaments amb la consigna que "amb la ILP això no passaria" I finalment hem anat al ‪‎Ple Bcn per obligar els grups polítics a votar la Moció de Suport a la ILP. I ha sortit que SÍ!

==========================================================

Una mañana cargada de emociones. Primero en el IDESCAT entregando 70 mil firmas para la ILP Catalana! Ahora el gobierno no tiene excusa, hemos superado el mínimo para presentarla al parlamento y sólo es el principio del aluvión.  

Después hemos apoyado 500x20 El Alquiler Público y Asequible para detener los desahucios con la consigna de que "con la ILP esto no pasaría" Y finalmente hemos ido al  Ple Bcn para obligar a los grupos políticos a votar la Moción de Apoyo a la ILP. Y ha salido que SÍ!







No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...