Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sábado, 7 de marzo de 2015

Assemblea del dia 5 de març a la Pahv / Asamblea del día 5 de marzo a la Pahv



Després del passe del vídeo de “Siete días en la PAH” s'ha explicat com és una assemblea a la pah, problemas, solucions, tenir clar el què volem, unitat ja que sols no farem mai res. JUNTS SI ES POT!!!!. Després hem continuat amb l’assemblea setmanal.


Después del pase del vídeo de “Siete días en la PAH” se ha explicado cómo es una asamblea en la pah, problemas, soluciones, tener claro lo que queremos, unidad ya que solos no haremos nunca nada. JUNTOS SI SE PUEDE!!!. Despues hemos continuado con nuestra asamblea semanal.









El proper día 9 a l’Ateneu a les 19 h. podeu, qui ho desitgi, apuntar-se per anar a “LA MARCHA DE LA DIGNIDAD”. Es surt el dia 20 per la nit a les 22 h. El preu és 25 euros.

E X C U R S I Ó A BARCELONA:
El dia 12 dilluns a les 9 h. del matí a la Plaça Catalunya.


·         *** DESNONAMENT dia 10 DIMARTS a les 9 h. (8,30 h estar en el domicili). BANC SABADELL vol desnonar a familia carrer AUSONA, 34 - TRINITAT VELLA. Metro L1.


·         *** DESNONAMENT dia 10 a les 10,30 h. BANC SABADELL, carrer BANUS ALTA, 73 Sta. Coloma Gramenet.





El próximo día 9 al Ateneu a las 19 h. podréis –quien lo desee- apuntarse para ire a “LA MARCHA DE LA DIGNIDAD”. Se sale el día 20 por la noche a las 22 h. El precio es de 25 euros.


E X C U R S I Ó N A BARCELONA:
El día 12 dilluns a las 9 h. de la mañana a la Plaça Catalunya.


·         *** DESAHUCIO dia 10 MARTES a las 9 h. (8,30 h estar en el domicilio). BANC SABADELL quiere desahuciar a família calle AUSONA, 34 TRINITAT VELLA. Metro L1.

·         *** DESAHUCIO dia 10 a las 10,30 h. BANC SABADELL, calle BANUS ALTA, 73 Sta. Coloma Gramenet.
 






No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...