Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 21 de junio de 2013

Assemblea de la PAHV-GRAMENET / Asamblea de la PAHV-GRAMENETCom cada dijous a les 7 h. de la tarda s'ha celebrat l'assemblea de la PAHV-GRAMENET a l'Ateneu Jula Romera. C / Sant Ramon n. 51.
La calor es comença a notar, i és difícil passar les 2h. o més que sol durar l'assemblea, el local no reuneix les condicions per acollir un nombre considerable de persones, que cada setmana acudeixen per informar-se i assessorar-se sobre el seu problema hipotecari. Però de moment aquest és el local que tenim gràcies a l'Ateneu i seguim a l'espera que ens ofrescan aquest local que reuneixi les condicions òptimes.
Avui han sigut 7 persones noves les que s'han sumat i han vingut a demanar ajuda i assessorament per al seu problema hipotecari.
Com sempre s'ha escoltat els seus problemes i se'ls ha assessorat.============================Como cada jueves a las 7h. de la tarde se ha celebrado la asamblea de la PAHV-GRAMENET en el Ateneo  Julia Romera. C/ San Ramon n. 51.
El calor se empieza a notar, y es difícil pasar las 2h. o mas que suele durar la asamblea, el local no reúne las condiciones para acoger a un numero considerable de personas, que cada semana acuden para informarse y asesorarse sobre su problema hipotecario. Pero de momento este es el local que tenemos gracias al Ateneo y seguimos a la espera de que nos ofrescan ese local que reúna las condiciones optimas.
Hoy han sido 7 personas nuevas las que se han sumado y han venido a pedir ayuda y asesoramiento para su problema hipotecario.
Como siempre se ha escuchado sus problemas y se les ha asesorado.


Avui Cristian, afectat per la hipoteca, ha obert l'assemblea i ha explicat que és la PAHV.

=========================

Hoy Cristian, afectado por la hipoteca, ha abierto la asamblea y ha explicado que es la PAHV.


El Dissabte dia 22 de Juny hi ha prevista una sortida al Turo del Pollastre serà una excursió guiada, on podrem gaudir d'un matí de convivència coneixent indrets interessants, plens d'història i amb boniques vistes que envolten la nostra ciutat. Només cal portar, l'entrepà i la cantimplora!!
La sortida serà al Parc Europa, cantó C / Balears a les 10'30h. del matí.

S'ha informat sobre la Revetlla de Sant Joan, tot el que vulgui assistir el preu del tiquet és de 5 €.
S'ha quedat el mateix dia 23 a les 10 h. del matí per preparar i condiciona el lloc per a la Revetlla.

Amb tots els afectats de Bankia, s'ha quedat a l'Ateneu el dimarts dia 25 a les 5h. del vespre.

Molt important el dia 27 de Juny hi ha un desnonament!! no podem permetre que facin fora ha la família Assad-Pérez de casa seva, la PAHV esta creada per això, no hem d'oblidar!! Avui els toca ha ells i demà podem ser un de nosaltres, hem de impedir!!
La direcció, C / Tarragona n. 23 a les 9'30 h. parada de metro Can Zam i agafar les escales automàtiques que trobarem a l'exterior, fins al final.

La PAHV-GRAMENET esta fent gestions perquè aquest desnonament s'aturi si s'aconsegueix la paralització ho comunicarem a través d'aquest bloc i altres xarxes socials.


Tots junts podrem aturar l'injust desnonament de la família Assad-Pérez. Si es pot!!!


==============================º


El Sábado día 22 de Junio hay prevista una salida al  Turo del Pollo sera una excursión guiada, donde podremos disfrutar de una mañana de convivencia conociendo parajes interesantes, llenos de historia y con bonitas vistas que rodean nuestra ciudad. Solo hay que llevar, el bocadillo y la cantimplora!!
La salida sera en el Parque Europa, esquina C/ Baleares a las 10'30h. de la mañana.

Se ha informado sobre la Verbena de San Juan, todo el que quiera asistir el precio del tique es de 5 €.
Se ha quedado el mismo día 23 a las 10 h. de la mañana para preparar y acondiciona el lugar para la Verbena.

Con todos los afectados de Bankia, se ha quedado en el Ateneo el martes día 25 a las 5h. de la tarde.

Muy importante el día 27 de Junio  hay un desahucio!! no podemos permitir que echen ha la familia Assad-Pérez  de su casa, la PAHV esta creada para esto, no debemos olvidarlo!! Hoy les toca ha ellos y mañana podemos ser uno de nosotros, tenemos que impedirlo!!
La dirección, C/ Tarragona n. 23 a las 9'30 h. parada del metro Can Zam y coger las escaleras  automáticas que encontraremos en el exterior, hasta el final.

La PAHV- GRAMENET esta haciendo gestiones para que este desahucio se pare si se consigue la paralización lo comunicaremos a través de este blog y demás redes sociales.


Todos juntos podremos parar el injusto desahucio de la familia Assad-Pérez  . Si se Puede!!!

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...