Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 26 de septiembre de 2013

ASSEMBLEA DE LA PAH-GRAMENET / ASAMBLEA DE LA PAH-GRAMENETA la reunió d'avui, han assistit 70 persones, de les quals 8 assistien per primera vegada. Han explicat la seva problemàtica particular i la PAH els assessora sobre els passos que s'han de seguir per demanar la dació en pagament, condonació del deute, quina és la situació de cada un, els passos a seguir, etc. Ha preguntes dels assistents sobre les clàusules sol de les hipoteques s’ha passat a explicar, altre cop, la problemàtica que impliquen i la manera de negociar-ho amb el banc perquè les anul·lin, deixant clar, que és molt difícil, no impossible, arribar a acords amb els bancs perquè es resisteixen a anul·lar-les.


Es comunica que el proper dissabte a les 17 h., en l’ateneu, hi haurà reunió dels afectats d’UCI.

El dimarts 1 d'octubre a les 19h.con els i les afectades de Catalunya Caixa.

L’assemblea s’ha desenvolupat normalment i s’ha acabat a les 21 h. aproximadament.


SI ES POT!!! 

=====================


En la reunión de hoy, han asistido 70 personas, de las cuales 8 han asistido por primera vez. Han explicado su problemática particular y la PAH les asesora sobre los pasos que han de seguir para solicitar la dación en pago, condonación de la deuda, cuál es la situación de cada uno, los pasos a seguir, etc. Ha preguntas de los asistentes sobre las cláusulas suelo de las hipotecas se ha pasado a explicar, otra vez, la problemática que implican y la forma de negociar con el banco para que las anulen, dejando claro, que es muy difícil, pero no imposible, llegar  a acuerdos con los bancos porque se resisten a anularlas.


Se comunica que el próximo sábado a las 17 h., en el ateneo, habrá reunión de los afectados de UCI. 
El martes 1 de Octubre a las 19h.con l@s afectad@s de Catalunya Caixa.


La asamblea se ha desarrollado normalmente finalizando a las 21 h. aproximadamente.


SI SE PUEDE!!!

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...