Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

martes, 10 de septiembre de 2013

Gràcies per la vostra solidaritat!! / Gracias porque vuestra solidaridad


https://thumbp3-ir2.thumb.mail.yahoo.com/tn?sid=3744423796&mid=AK0o5C4AABE0Ui71H%2FC9wJfwQvM&midoffset=2_0_0_1_3435655&partid=4&f=1717&fid=Inbox&w=819&h=458

En nom de la PAH - V GRAMENET us dono les gràcies pel vostre suport en el dia d'avui a la família Imasuen . També Imasuen m'ha cridat perquè us transmeti el seu agraïment a tots , que ho heu emocionat amb la vostra proximitat i el vostre suport davant la pressa que el SAREB volia cometre contra la seva família .

El SAREB ... aquest bunquer fantasma i impenetrable que han fundat amb diners de tots per poder fer el que vulguin amb les nostres vivendes sense que puguem acudir a cap lloc , perquè ningú sap on està . Almenys aquí a Catalunya . Això sí, amb sous milionaris per als seus dirigents entre els quals es troba algun exministre franquista .No us vaig a nomenar a cap perquè passaria el de sempre : que algú es queda al tinter i seria una veritable ofensa . De totes maneres nosaltres , LA PAH , sabem que som un col · lectiu i que això és el que importa : la nostra lluita comuna i col · lectiva contra el monstre que ha provocat aquesta trista situació en què es troben milers de famílies : sense feina i sense habitatge o amb l'alt risc de perdre-la, mentre ells no deixen d'enriquir diàriament , des dels directius de la banca i del SAREB , fins a l'últim especulador que està comprant pisos del SAREB per revendre'l a un preu superior .Gràcies perquè la vostra solidaritat , ens ha arribat molt profund , fins emocionar . Gràcies als que heu pogut venir i als que us ha estat impossible apropar aquí però que la vostra presència es sentia entre nosaltres . Units farem recular a aquest Cíclope que amenaça amb devorar les nostres entranyes i als nostres fills . Aquest monstre va a recular davant l'ímpetu de la PAH que després de cada victòria , com la d'avui , es fa més forta, més cívica , més humana , més solidària . Gràcies .Si us plau , especialment els que formeu part d'algun grup ( googlegroup ) de PAH i els vostres amics que s'han solidaritzats , feu extensiu aquest missatge .Una abraçada a tots i totes .
 Eloy                            
                                      Sí, es pot!!


 https://thumbp3-ir2.thumb.mail.yahoo.com/tn?sid=3744423796&mid=AK0o5C4AABE0Ui71H%2FC9wJfwQvM&midoffset=2_0_0_1_3435655&partid=3&f=1717&fid=Inbox&w=819&h=458

                                        
En nombre de la PAH-V GRAMENET os doy las gracias por vuestro apoyo en el día de hoy a la familia Imasuen. También Imasuen me ha llamado para que os trasmita su agradecimiento a todos, que lo habeis emocionado con vuestra cercanía y vuestro apoyo ante la tropelía que el SAREB quería cometer contra su familia.


El SAREB... ese bunquer fantasma e impenetrable que han fundado con dinero de todos para poder  hacer lo que quieran con nuestras viviendas sin que podamos acudir a ningún sitio, porque nadie sabe donde está. Al menos aquí en Catalunya. Eso sí, con sueldos millonarios para sus dirigentes entre los que se encuentra algún exministro franquista.

No os voy a nombrar a ninguno porque pasaría lo de siempre: que alguien se queda en el tintero y sería una verdadera ofensa. De todos modos nosotros, LA PAH, sabemos que somos un colectivo y que eso es lo que importa: nuestra lucha común y colectiva contra el monstruo que ha provocado esta triste situación en que se encuentran miles de familias: sin trabajo y sin vivienda o con el alto riesgo de perderla, mientras ellos no dejan de enriquecerse diariamente, desde los directivos de la banca y del SAREB, hasta el último especulador que está comprando pisos del SAREB para revenderlo a un precio superior.

Gracias porque vuestra solidaridad, nos ha llegado muy hondo, hasta emocionarnos. Gracias a los que habeis podido venir y a los que os ha sido imposible acercaros aquí pero que vuestra presencia se sentía entre nosotros. Unidos vamos a hacer recular a este Cíclope que amenaza con devorar nuestras entrañas y a nuestros hijos. Ese monstruo va a recular ante el ímpetu de la PAH que tras cada victoria, como la de hoy, se hace más fuerte, más cívica, más humana, más solidaria. Gracias.

Por favor, especialmente los que formais parte de algún grupo (googlegroup)  de PAH y a vuestros amigos que se han solidarizados, haced extensivo este mensaje.

Un abrazo a tod@s.

 Eloy
                                  Sí, se puede!!!

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...