Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

domingo, 30 de marzo de 2014

PAHV-Gramenet- JORNADA DE CONVIVENCIA I CALÇOTADA

      

 C A L Ç O T A D A  2014!!!Obladi Obladá la... ♪..... la...♫... la...... ♫!!!!


                                                                    La calçotada és un àpat comunitari que ha esdevingut la manera més tradicional de menjar els calçots, amb fortes connotacions de festa i trobada. 
A Valls, la ciutat d'on és originària la calçotada se celebra a finals de gener, des de l'any 1982 la calçotada popular de més renom. Les calçotades se solen fer des de finals de l'hivern fins al març o principis d'abril, segons la temporada.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

La calçotada es una comida comunitaria que se ha convertido la manera más tradicional de comer los calçots, con fuertes connotaciones de fiesta y encuentro.  
En Valls, la ciudad de donde es originaria la calçotada se celebra a finales de enero, desde el año 1982 la calçotada popular de más renombre. Las calçotades se suelen hacer desde finales del invierno hasta marzo o principios de abril, según la temporada.No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...