Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

lunes, 4 de noviembre de 2013

Demà a les 11:00 tots els blocs de l'Obra Social la PAH es donaran cita a Plaça Sant Jaume / Mañana a las 11:00 todos los bloques de la Obra Social la PAH se darán cita en Plaza Sant Jaume



Els blocs recuperats per l'Obra Social la PAH exigiran demà una solució a l'emergència habitacional després de la resolució del Tribunal Europeu de Drets Humans sobre el Bloc Salt.

Recordeu que demà hem quedat a les 10:30 h a Plaça Catedral, allà explicarem com anirà l'acció, i a les 11 h a Plaça Sant Jaume  per exigir a la Generalitat que afronti el model especulatiu de la SAREB.
Gràcies a la pressió social, després de la resolució del TEDH, la Generalitat va iniciar les mesures per avaluar la possibilitat d'oferir un reallotjament a les famílies de Salt, a dia d'avui , però, la informació amb què compten les famílies sobre el possible reallotjament és molt escassa . La Generalitat ha reaccionat tard davant una situació que viuen milers de famílies a Catalanya : la impossibilitat d'accedir a un habitatge . La resolució del TEDH posa en evidència una deficiència estructural de les administracions públiques : la seva falta de voluntat per donar resposta a la vulneració de drets humans que es dóna amb la sagnia hipotecària . La SAREB compta amb 15.000 habitatges a Catalunya, un parc d'habitatges que no pot ser malvenut mentre milers de famílies es troben al carrer .

SI ES POT, PERÒ NO VOLEN!!!

====================================

Los bloques recuperados por la Obra Social la PAH exigirán mañana una solución a la emergencia habitacional tras la resolución del Tribunal Europeo de Derechos Humanos sobre el Bloc Salt.

Recordar que mañana hemos quedado a las 10,30 h en la Plaça Catedral, allí explicaremos cómo irá la acción y a las 11 h iremos a la Plaça Sant Jaume para exigir a la Generalitat que afronte el modelo especulativo de la SAREB.
Gracias a la presión social, tras la resolución del TEDH, la Generalitat inició las medidas para evaluar la posibilidad de ofrecer un realojo a las familias de Salt, a día de hoy, sin embargo, la información con la que cuentan las familias sobre el posible reaojo es muy escasa. La Generalitat ha reaccionado tarde frente a una situación que viven miles de familias en Catalanya: la imposibilidad de acceder a una vivienda. La resolución del TEDH pone en evidencia una deficiencia estructural de las administraciones públicas: su falta de voluntad para dar respuesta a la vulneración de derechos humanos que se da con la sangría hipotecaria. La SAREB cuenta con 15.000 viviendas en Catalunya, un parque de viviendas que no puede ser malvendido mientras miles de familias se encuentran en la calle.

SI SE PUEDE, PERO NO QUIEREN!!!

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...