Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 21 de noviembre de 2013

REUNIÓ SETMANAL DE LA PAHV SANTA COLOMA DE GRAMENET / REUNIÓN SEMANAL DE LA PAHV SANTA COLOMA DE GRAMENET


Assistència de 80 persones amb 9 casos nous / Asistencia de 80 personas con 9 casos nuevos
 


 Es comenta l'acció del dilluns passat. S'havia previst realitzar alguna acció en un banc de la nostra ciutat. Va arribar la notícia d'un desnonament al barri de Trinitat Vella i necessitaven la nostra solidaritat als afectats pel que es va decidir anar a donar el nostre suport als companys. Per sort el desnonament es va poder paralitzar. La PAH és solidaritat!

Aquest matí s'ha celebrat un judici al Jutjat de Sta Coloma per les clàusules abusives en la hipoteca. La jutgessa no ha permès l'entrada de companys de la PAH a la sala. Estem a l'espera de la sentència.

Les diferents taules de negociació ens diuen que: Els afectats per la hipoteca del Banc Pastor han d'emplenar la documentació i negociar. CREDIFIMO ha venut les hipoteques a "fons voltors", hi ha un protocol d'actuació i de moment no desnonen, cal negociar. CX tenen les tramitacions totalment parades, es farà una reunió de les delegats / des de les PAH Catalunya per fer alguna acció de protesta. U. C. I., la denúncia col · lectiva està en mans del jutge Ruz, demanarà a anticorrupció informació per si hi ha delicte continuat d'estafa en les seves hipoteques.

24/11 a les 12 h. a Plaça Catalunya manifestació davant del Banc d'Espanya contra les clàusula sòl.

25/11 a les 9,30 h. a l'Ateneu per l’excursió a la nostra ciutat.

NO PAREM!!!

 ========================================



Se comenta la acción del pasado lunes. Se había previsto realizar alguna acción en un banco de nuestra ciudad. Llegó la noticia de un desahucio en el barrio de Trinitat Vella y necesitaban nuestra solidaridad los afectados por lo que se decidió acudir a dar nuestro apoyo a los compañeros. Por suerte el desahucio se pudo paralizar. La PAH es solidaridad!

Esta mañana se ha celebrado un juicio en el Juzgado de Sta. Coloma por las cláusulas abusivas en la hipoteca. La jueza no ha permitido la entrada de algunos compañeros de la PAH en la sala. Estamos a la espera de la sentencia.

Las diferentes mesas de negociación nos dicen que: Los afectados por la hipoteca del Banco Pastor han de cumplimentar la documentación y negociar. CREDIFIMO ha vendido las hipotecas a “fondos buitres”, hay un protocolo de actuación y de momento no desahucian, hay que negociar. CX tienen las tramitaciones totalmente paradas; se hará una reunión de las delegados/as de las PAH Catalunya para hacer alguna acción de protesta. U. C. I., la denuncia colectiva está en manos del juez Ruz, pedirá a anticorrupción información por si hay delito continuado de estafa en sus hipotecas.

24/11 a las 12 h. en Plaça Catalunya manifestación frente al Banco de España contra las cláusula suelo.

25/11 a las 9,30 h. en el Ateneo para excursión en nuestra ciudad.

NO PARAMOS!!!
 

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...