Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 13 de febrero de 2014

ASSEMBLEA D’AVUI DIJOUS DE LA PAHV DE STA. COLOMA / ASAMBLEA DE HOY JUEVES DE LA PAHV DE STA. COLOMA



            MOLTES NOTÍCIES EN EL DIA D’AVUI   /   MUCHAS NOTICIAS EN EL DÍA DE HOY


Colau, Forcadell  i Aicart criden a la desobediència des de Santa Coloma / Colau, Forcadell y Aicart llaman a la desobediencia desde Santa Coloma


 Quatre-cents veïns de Santa Coloma de Gramenet es vam aplegar al Teatre Sagarra en un acte convocat per la secció local de l'ANC, amb el títol 'La força de la gent',
Colau va demostrar el seu magnetisme en un públic que la anava a escoltar sobretot a ella. I Colau ho va reblar: 'Lluitaran per mantenir privilegis abusant del control de la força. Si ens deixem intimidar, estem perduts. Vam cridar 'Sí, se puede', i vam interrompre la seva intervenció un parell de vegades amb aplaudiments; com quan explicava com aconseguien des de la plataforma de transformar una persona devastada, que ho havia perdut tot i que se sentia fracassada personalment, en un 'superheroi' que s'havia pogut formar mínimament sobre assumptes hipotecaris, negociar amb el banc i aconseguir una dació.



 Cuatrocientos vecinos de Santa Coloma nos reunimos en el Teatro Sagarra en un acto convocado por la sección local de la ANC, con el título 'La fuerza de la gente',
Colau demostró su magnetismo en un público que la iba a escuchar sobretodo a ella. Y Colau lo remachó: 'Lucharán por mantener privilegios abusando del control de la fuerza. Si nos dejamos intimidar, estamos perdidos. Gritamos 'Sí, se puede', y interrumpimos su intervención un par de veces con aplausos; como cuando explicaba cómo conseguían desde la plataforma de transformar una persona devastada, que lo había perdido todo y que se sentía fracasada personalmente, en un 'superhéroe' que se había podido formar mínimamente sobre asuntos hipotecarios, negociar con el banco y conseguir una dación.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 





Acompanyament de la PAH a una afectada als jutjats de Sta. Coloma perquè li han de subhastar la vivenda i que al final així ha estat. Hem comptat amb la presència de diferents mitjans de comunicació.

 ===============



Acompañamiento de la PAH a una afectada en los juzgados de Santa. Coloma porque le han de subastar la vivienda y que al final así ha sido. Hemos contado con la presencia de diferentes medios de comunicación.


 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


85 assistents i 5 casos nous / 85 asistentes y 5 casos nuevos


Donem la benvinguda a tots els assistents i passem seguidament, amb la col·laboració d’un company, a la presentació de la PAH.
Ahir vam parar el tercer intent de desnonament de l’Àngel i la seva família i ens dona les gràcies per el nostre recolzament.
Demà a les 9,30 h. tenim la visita de dos instituts de Sta. Coloma a l’Ateneu per veure in situ l’exposició fotogràfica del què és la PAH i la nostra trajectoria. Volen que els joves coneixin el treball de la plataforma. Per la tarda, començarem a preparar les disfresses del pròxim Carnestoltes. El proper dia 25 de febrer a les 17,30 h. fins a les 19 h. començarem les classes gratuïtes de català. Tots els dimarts! El dia 22, dissabte, reunió de PAH’s Catalanes a Granollers. Aquesta setmana hem donat la grata noticia de que hem aconseguit dos dacions en pagament totals. També hem donat informació de qui pot gaudir de la justícia gratuïta i els requisits necessaris.

SI ES POT, PERÒ NO VOLEN!!!



=======================================



Damos la bienvenida a todos los asistentes y pasamos seguidamente, con la colaboración de un compañero, a la presentación de la PAH.
Ayer paramos el tercer intento de desahucio de Ángel y su família y nos da las gracias por nuestro apoyo.
Mañana a las 9,30 h. tenemos la visita de dos institutos de Santa. Coloma en el Ateneo para ver in situ la exposición fotográfica de lo que es la PAH y nuestra trayectoria. Quieremos que los jóvenes conozcan el trabajo de la plataforma. Por la tarde, empezaremos a preparar los disfraces del próximo Carnaval. El próximo día 25 de febrero a las 17,30 h. hasta las 19 h. empezaremos las clases gratuitas de catalán. Todos los martes! El dia 22, sábado, reunión de PAH’s catalanes en Granollers. Esa semana hemos dado la grata noticia de que hemos conseguido dos daciones en pago total. También hemos dado información de quien puede disfrutar de la justicia gratuita y los requisitos necesarios.


SI SE PUEDE, PERO NO QUIEREN!!!
 




No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...