Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sábado, 5 de abril de 2014

MANIFESTACIÓ CONTRA LES PUJADES DELS SUBMINISTRES DE GAS, LLUM, AIGUA I METRO / MANIFESTACIÓN CONTRA LAS SUBIDAS DE LOS SUMINISTROS DE GAS, LUZ, AGUA Y METRO









  


Per aquest motiu, ahir per la tarda, es van manifestar al voltant de 500 colomencs, des de la Plaça de la Vila fins a la Plaça del Rellotge.

La manifestació d'avui a Santa Coloma de Gramenet en contra dels talls de subministraments i pobresa energètica que porten els comPAH de Soporte Mutu i en contra de la pujada del transport públic. La Pahv Gramenet hem anat a mostrar el nostre suport. Han anunciat que un grup de voluntaris defensaran a les persones que no puguin pagar els rebuts davant de les grans companyies.

Abans de sortir, els concentrats han guardat un minut de silenci per l’home que s’ha suïcidat a Dénia, pressionat per un deute hipotecari.

Una pancarta amb el lema “Prou talls de Subministraments” ha obert la marxa convocada per la Xarxa de Suport Mutu i amb la col·laboració de la PAHV-Gramenet i altres entitats. Durant el recorregut, alguns manifestants van repartit octavetes, que han estat ben rebudes pels veïns. “La gent ens mostra la seva solidaritat”

==================================

 
Por este motivo, ayer por la tarde, se manifestaron alrededor de 500 colomenses, desde la Plaza de la Villa hasta la Plaça del Rellotge.

La manifestación de hoy en Santa Coloma de Gramenet en contra de los cortes de suministros y pobreza energética que llevan los comPAH de Soporte Mutuo y en contra de la subida del transporte público. La Pahv Gramenet hemos ido a mostrar nuestro apoyo. Han anunciado que un grupo de voluntarios defenderán a las personas que no puedan pagar los recibos ante las grandes compañías.

Antes de salir, los concentrados han guardado un minuto de silencio por el hombre que se ha suicidado en Dénia, presionado por una deuda hipotecaria.

Una pancarta con el lemaBasta cortes de Suministros” ha abierto la marcha convocada por la Red de Apoyo Mutuo y con la colaboración de la PAHV-Gramenet y otras entidades. Durante el recorrido, algunos manifestantes repartido octavillas, que han sido bien recibidas por los vecinos. "La gente nos muestra su solidaridad"



AQUI US DEIXEM UN VÍDEO / AQUÍ OS DEJAMOS UN VIDEO
   


                               



No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...