Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sábado, 17 de enero de 2015

Xerrada informativa sobre la ILP Catalana d’Emergència Habitacional i Pobresa Energètica / Charla informativa sobre la ILP Catalana de Emergencia Habitacional y Pobreza Energética











Ahir vam fer la presentació de la ILP Catalana a altres col·lectius i ciutadans de Santa Coloma, amb la intenció que aquests s'impliquin en la difusió i la recollida de signatures.

Hem comptat amb la col·laboració de Vanesa Valiño, Directora de l'Observatori DESC (drets econòmics, socials i culturals), una de les promotores d'aquesta ILP, al costat de la PAH i l'Aliança contra la Pobresa Energètica (APE).

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra assistència i col·laboració.

==============================================================


Ayer hicimos la presentación de la ILP Catalana a otros colectivos y ciudadanos de Santa Coloma, con la intención de que éstos se impliquen en la difusión y la recogida de firmas.

Hemos contado con la colaboración de Vanesa Valiño, Directora del Observatori DESC (derechos económicos, sociales y culturales), una de las promotoras de esta ILP, junto a la PAH y la Alianza contra la Pobreza Energética (APE).

Muchas gracias a tod@s por vuestra asistencia y colaboración.


------------------------------------------------------------------------------------------



SI ES POT / SI SE PUEDE!!!


No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...