Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miércoles, 13 de noviembre de 2013

SENSE PRESSIÓ SOCIAL NO HI HA VICTÒRIA / SIN PRESIÓN SOCIAL NO HAY VICTORIAEl 29 de Juliol, TOTS els grups municipals que integren l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, van votar a favor de declarar la nostra ciutat (Sant Adria del Besos) "contrària als desnonaments" a proposta nostra. Després de 3 mesos no s'ha portat a terme res del que es va acordat i vam decidir posar-nos mans a l'obra:

28 d'Octubre: Vam enviar un comunicat als grups municipals, premsa local i col · lectius afins.
29 d'octubre: Vam anar a la ràdio local a denunciar aquest fet i també parlem del Bloc de Salta, Obra social, etc.

30 d'octubre: Després el silenci per part de l'Ajuntament, vam acudir al ple a demanar explicacions.
Vam estar poc més d'1 hora i vam sortir d'allà amb el compromís d'una reunió amb els grups municipals i tots els i les afectades. En aquesta reunió ens donarien explicacions del que havien fet i els terminis de la posada en marxa del que s'ha acordat.

4 de novembre: Vam tenir la reunió a la sala de plens de l'Ajuntament on van explicar què havien fet fins llavors i terminis de posada en marxa dels punts de l'acord.

8 de novembre: Es buzonea tota la ciutat amb la informació de la posada en marxa de l'Oficina del Sidh (Servei d'Intermediació de Deutes de l'habitatge derivades de les Hipotecàries).

11 de novembre: Es va posar en marxa l'Oficina d'Atenció al Ciutadà formada per 2 tècnics i per un advocat, també un telèfon d'urgències. Després d'aquestes accions per fi ens han pres seriosament.
Continuarem bufant al clatell als polítics fins a aconseguir que es portin a terme tots els punts de l'acord de ciutat.


(Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sant Adrià de Besòs)


Està clar que "Sí Es pot" i que una mica de "desobediència civil" no va malament per aconseguir els objectius.


=====================================


El 29 de Julio, TODOS los grupos municipales que integran el Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs, votaron a favor de declarar nuestra ciudad (Sant Adria del Besos) "contraria a los desahucios" a propuesta nuestra. Tras 3 meses sin llevarse a cabo nada de lo acordado decidimos ponernos manos a la obra:

28 de Octubre: Enviamos un comunicado a los grupos municipales, prensa local y colectivos afines.

29 de Octubre: Fuimos a la radio local a denunciar este hecho y también hablamos del Bloc de Salta, Obra social, etc.
30 de Octubre: Tras el silencio por parte del Ayuntamiento, acudimos al pleno a pedir explicaciones.
Estuvimos poco más de 1 hora y salimos de allí con el compromiso de una reunión con los grupos municipales y todos l@s afectad@s. En esa reunión nos darían explicaciones de lo que habían hecho y los plazos de la puesta en marcha de lo acordado.

4 de Noviembre: Tuvimos la reunión en la sala de plenos del Ayuntamiento donde explicaron qué habían hecho hasta entonces y plazos de puesta en marcha de los puntos del acuerdo.
8 de Noviembre: Se buzonea toda la ciudad con la información de la puesta en marcha de la Oficina del SIDH (Servicio de Intermediación de Deudas de la vivienda derivadas de las Hipotecarias).
11 de Noviembre: Se puso en marcha la Oficina de Atención al Ciudadano formada por 2 técnicos y por un abogado, también un teléfono de urgencias. Tras estas acciones por fin nos han tomado en serio.
Continuaremos soplándoles en la nuca a los políticos hasta conseguir que se lleven a cabo todos los puntos del acuerdo de ciudad.

(Plataforma de Afectados por la Hipoteca de Sant Adrià de Besòs)


Está claro que "Sí Se Puede" y que un poco de "desobediencia civil" no va mal para conseguir los objetivos.


 

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...