Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sábado, 23 de marzo de 2013

Obra Social de la PAH / Social work of the PAH


PAHV-GRAMENET.

Información.Avui dia 22 de març de 2013, la PAH de Girona ha entrat i recuperat l’edifici del carrer Doctor Castany 91-93 de Salt i les terres del seu entorn.
Aquest edifici, és propietat del Banco Mare Nostrum, resultat de la fusió Caixa Penesès, Caja Múrcia, Caja Granada i Sa Nostra. Aquesta entitat, de la qual Luis de Guindos en va ser vocal del consell d’administració i president de la comissió d’auditoria abans de ser Ministre, va rebre el passat 12 de març  una injecció de 730 milions d’euros per part del fons estatal FROB, que se suma una aportació total de capital estatal de 1.647 milions d’euros, que equivalen al 75,86% de les accions del banc. Un entitat que, tot i ser rescatada amb fons públics, i de propietat estatal en la seva majoria, segueix desnonant famílies de casa seva i especulant amb l’habitatge.
Aquesta acció s’enmarca en la Campanya de l’Obra Social de la PAH, que pretén la recuperació ciutadana i col·lectiva d’habitatges buits en mans d'entitats financeres que, rescatades amb fons públics, segueixen expulsant sistemàticament a moltes famílies de casa seva i especulant amb l’habitatge.
Us convidem a participar de l'acció, a donar suport a la recuperació de l'habitatge:
- Venint presencialment el màxim de persones possibles i durant tot el cap de setmana.
- Redactant comunicats de suport des de les vostres organitzacions i fent-los públics
- Difonent l'acció i eixamplant els suports
Adjuntem comunicat de l'acció i us demanem màxima difusió!!!
PAH Comarques Gironines

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...