Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 9 de mayo de 2013

Properes Convocatòries / Próximas Convocatorias


Un momento de la asamblea de hoy Jueves.


Plasma escratxe a en Rajoy 10 de maig 16:30 hrs.

Fa uns dies ens vam assabentar que ve Rajoy al saló de l'automòvil, i no podíem deixar passar l'oportunitat d'anar a visitar-lo.
Hem convocat demà 10/05 a les 16.30 a plç Espanya un plasma-escratxe.
Així a més s'aprofitarà per anunciar la fi de la campanya d'escratxes tal i com es va acordar a la reunió estatal ara que la llei està aprovada.


10 maig
- Ateneu, 18h  Reunió afectades Bankia
- Ateneu, 18h  1ª Reunió afectades Banesto / Banc Santander

Plasma escratxe a Rajoy 10 de mayo 16:30 hrs.

Hace unos días nos enteramos de que viene Rajoy en el salón del automóvil, y no podíamos dejar pasar la oportunidad de ir a visitarlo.
Hemos convocado mañana 10/05 a las 16.30 a plaza España un plasma-escratxe.
Así además se aprovechará para anunciar el fin de la campaña de scratxe tal y como se acordó en la reunión estatal ahora que la ley está aprobada.

Enllaç aquí/ Enlace aquí

10 de mayo
- Ateneu,18h  Reunión afectadas Bankia
- Ateneu,18h  1ª Reunión afectadas Banesto/ Banco Santander

 MANIFESTACIÓ 12 M

Diumenge 12 de maig 18h Plaça Catalunya

Tal com es va acordar en la reunió de la coordinadora estatal del 16 d'abril, us recordem que el 12M ens sumarem com plataformes / primavera verda a les manifestacions del 12-M-15M, com un bloc propi. L'agenda de maig està molt carregada de concentracions, accions i manifestacions i fer una manifestació més com PAH no seria del tot visible. El nostre missatge encaixa perfectament amb el de la mani del 12-M, "la ILP és la prova del cotó d'un Parlament al servei de la banca i d'esquena a la gent ia les seves peticions."
Com bé sabeu, ahir es va dur a terme la votació al senat havent rebutjat les 273 esmenes parcials d'altres grups parlamentaris '273!! I al no patir cap nova modificació, pot ser aprovat de forma definitiva i es publicarà amb caràcter d'urgència al BOE, de fet, la "data límit de tramitació" del projecte de llei a la cambra alta està fixada per al divendres 10 de maig.
Resumint: tot i haver recollit les signatures recollides, l'esforç i la logística que ha suposat, per a ells no ha servit de res i per a nosaltres, adonar-nos que efectivament no escolten ni reconeixen de les decisions de les seves ciutadanes i ciutadans.
Després d'haver-nos criminalitzat, insultat, desvirtuat, denunciat, censurat tot després d'haver rebut el suport de més de 500 juristes, la UE ... encara pensen que les mesures que van a aprovar seran miraculoses però no estem cansades ja de tant titellaire de mercat ?
És per això que més que mai, hem de sortir al carrer i dir que SI ES POT però que NO VOLEN.
Seguim i seguirem fins que s'adonin que tenim raó!

               MANIFESTACIÓ 12 M
Diumenge 12 de maig 18h Plaça Catalunya
El bloc de la PAH hem quedat a les 17h a Arc de Triomf
Els que anem des Sta Coloma a les 16 '30h. a Metro Santa Coloma


MANIFESTACIÓN 12 M

Domingo 12 de Mayo 18h Placa Catalunya 


Tal y como se acordó en la reunión de la coordinadora estatal del 16 de abril, os recordamos que el 12M nos sumaremos como plataformas/primavera verde a las manifestaciones del 12M-15M, como un bloque propio. La agenda de mayo está muy cargada de concentraciones, acciones y manifestaciones y hacer una manifestación más como PAH no sería del todo visible. Nuestro mensaje encaja perfectamente con el de la mani del 12M, “la ILP es la prueba del algodón de un Parlamento al servicio de la banca y de espaldas a la gente y a sus peticiones.”
Como bien sabéis, ayer se llevó a cabo la votación en el senado habiendo rechazado las 273 enmiendas parciales de otros grupos parlamentarios ¡¡273!! Y al no sufrir ninguna nueva modificación, puede ser aprobado de forma definitiva y se  publicará con carácter de urgencia en el BOE; de hecho, la "fecha límite de tramitación" del proyecto de ley en la Cámara Alta está fijada para el viernes 10 de mayo.
Resumiendo: aun habiendo recogido las firmas recogidas, el esfuerzo y la logística que ha supuesto, para ellos no ha servido de nada y para nosotras, darnos cuenta que efectivamente no escuchan ni reconocen de las decisiones de sus ciudadanas y ciudadanos.
Después de habernos criminalizado, insultado, desvirtuado, denunciado, censurado aun después de haber recibido el apoyo de más de 500 juristas, la UE… todavía piensan que las medidas que van a aprobar serán milagrosas pero ¿no estamos cansadas ya de tanto titiritero de mercadillo?
Es por ello que más que nunca, debemos de salir a la calle y decir que SI SE PUEDE pero que NO QUIEREN.
¡Seguimos y seguiremos hasta que se den cuenta que tenemos razón! 

              MANIFESTACIÓN 12 M
Domingo 12 de Mayo 18h Placa Catalunya  
El bloque de la PAH hemos quedado a las 17h en Arc de Triomf
Los que vayamos desde Sta. Coloma a las 16' 30h. en Metro Santa Coloma


No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...