Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

lunes, 20 de enero de 2014

Exposició "La unitat, la nostra força" PAHV-Gramenet

                          

                            


Emotiva inauguració realitzada per la PAHV-Gramenet, de l'exposició "La unitat, la nostra força.

Amb la sala de gom a gom i després de la presentació, un a un dels 24 panels que consta l'exposició van anar sen descoberts per membres de la plataforma, que explicàvem en que consistia cada una de les accions allí exposades.
Gabriela Serra companya de lluita i antiga veïna, ens va visualitzar la "DIGNITAT" un dels valors de la PAH, i ens va amenaçar en tornar a viure en la nostra ciutat; t'esperem en aquesta estimada Santa Coloma.

L'exposició es pot visitar fins al dia 27 de febrer.


La unitat ens farà fort!!

Si es pot!!


============================



Emotiva inauguración realizada por la PAHV-Gramenet, de la exposición "La unidad, nuestra fuerza.
 

Con la sala a rebosar y después de la presentación, uno a uno de los 24 paneles que consta la exposición fueron descubiertos por miembros de la plataforma, que explicáron en que consistía cada una de las acciones allí expuestas.
Gabriela Serra compañera de lucha y antigua vecina, nos visualizó la "DIGNIDAD" uno de los valores de la PAH, y nos amenazó en volver a vivir en nuestra ciudad; te esperamos en esta querida Santa Coloma.
 

La exposición se puede visitar hasta el día 27 de febrero.


 La unidad nos hara fuerte!!

Si se Puede!!

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...